GMGrills Jim Bowie RVS Prime met WiFi

€1499,00 Add to cart

GMG JIM BOWIE "PRIME" WIFI PELLET GRILL 12V / 230V RVS DEKSEL

Product Information

Bestellen GMG JIM BOWIE "PRIME" WIFI 12V RVS per stuk @ €1.499,00
De nieuwe Prime-grills zijn nog slimmer en sterker gebouwd. Ons 12V direct power design biedt betere temperatuur controle, een minder brandstofverbruik / pelletverbruik en snellere opstart! Dankzij de micro-aanpassingsmogelijkheden in de ventilator met variabel toerental en de vijzelmotor kunt u meer consistente grilltemperaturen behouden. Met de vensterdeuren van de grill en pellets kunt u uw voedsel in de gaten houden zonder uw rook te laten ontsnappen en uw pelletaanvoer controleren. Met een 34 hoog puntdeksel en 4250 vierkante cm grillruimte kan dit werkpaard tot een klein heel varken koken en meerdere voedseltemperaturen bewaken met twee vleessondes.

Bedien en bewaak uw grill vanaf uw bank of onderweg met GMG Smart Control. Pas uw rook- en grilltemperatuur aan van 65 °C tot 290 ° C met een incrementcontrole van 5 °. Pas je voedseltemperatuur aan en controleer deze vanaf je telefoon met de GMG-app. Smart Grilling!
Grill genoeg hamburgers voor een straatfeest met het grootste model van Green Mountain Grills. Uitgevoerd met Wi-Fi-controle en 12 volt direct drive power!
Maak zelf de lekkerste pulled pork voor een klein leger !

Cafergot Online
Buy Lumigan
Buy Atenolol Online
Buy Coversyl without Prescription