CookPerfect Intelligent Meat Thermometer

€89,95 Add to cart

Magnetisch - bluetooth - IOS - Android

Product Information

Bestellen CookPerfect Thermometer per stuk @ €89,95

iphone_4sec_animationZoek niet verder naar een vlees thermometer voor je barbecue…! Dit gloednieuwe product (januari 2019) uit Denemarken is de eerste intelligente vlees thermometer op de markt! De voeler (probe) van de CookPerfect thermometer meet op maar liefst 5 verschillende plaatsen en houdt rekening met de gemiddelde kerntemperatuur in het midden en aan de randen van het vlees. De buitenkant van de thermometer meet de temperatuur in je barbecue, en dat alles in één voeler! De gratis App van CookPerfect is te downloaden voor zowel Android als IOS.

De CookPerfect Meat Thermometer zendt een draadloos signaal naar je smartphone of tablet via bluetooth. Dit signaal is bovendien veel sterker dan de meeste andere barbecue thermometers op de markt (tot 120 meter)!
De App is makkelijk in gebruik. Je kunt kiezen uit 3 opties: Quick Start, Pre-select en Visual-select. Na slechts 5 minuten heeft de thermometer de exacte tijd berekend hoe lang het vlees nog op de grill moet! Zelfs als de temperatuur in de barbecue omhoog of omlaag gaat, zal de bereidingstijdindicator zich aanpassen. Uiteraard is alles weer programmeerbaar en kun je het alarm instellen op de door jouw aangegeven tijden en temperaturen!
De CookPerfect wordt geleverd met één voeler (probe) maar is uit te breiden met een tweede, zodat je twee stukken vlees tegelijk kunt monitoren!

ACTIE: Koop hem vóór 16 februari (’19) en ontvang een pot Perfect Steak Rub (t.w.v. €13,95) GRATIS!

Xalatan Online
Buy Ketotifen
Buy Rizatriptan Online
Buy Plavix without Prescription