Broil King KEG

€1499,00 Add to cart

In onze webshop verkrijgbaar! Tijdelijk geen verzendkosten, €100,00 korting + gratis barbecue gereedschapset t.w.v. €69,95!

Product Information

Bestellen Broil King KEG per stuk @ €1.499,00

Wegens gigantische successen in Amerika en Canada zal vanaf volgend seizoen (2012) de Broil King KEG (“Biervat”) op de Europese markt te verkrijgen zijn! Althans…zéér waarschijnlijk! Als barbecue- en buitenkookexpert hebben wij (het Barbecue Paleis), als enige in Europa het verzoek gekregen vanuit Canada om de komende maanden de Broil King KEG uitvoerig te gaan testen! We gaan echt álles testen: Temperatuurcontrole, minimale en maximale temperaturen, efficiency, isolatie, vochtgehaltes, breekbaarheid, et cetera, et cetera. Van het apparaat wordt gezegd dat alle technieken mogelijk zijn zoals, roken, bakken, grillen, oven, roosteren, low&slow, stomen… we gaan het allemaal uitgebreid onderzoeken. Al onze ervaringen en testresultaten zullen direct worden doorgegeven aan de ontwerpers en fabrikanten in Canada en eventuele aanpassingen zullen aan de hand hiervan, worden uitgevoerd!
Omdat wijzelf gespecialiseerd zijn in het koken op de Big Green Egg (absolute alleskunner van hoogwaardig keramiek) zullen we ook één-op-één vergelijkingen maken hiermee, ondanks het feit dat beide barbecues op zichzelf staan; de ene is gemaakt van keramisch materiaal, de andere van metaal. De uitkomst van deze vergelijkingen houden we natuurlijk voor onszelf en zullen niet doorslaggevend zijn.