Weber Spirit E-320 Premium Zwart

€499,00 Add to cart

* Beperkte garantie van 25 jaar * 3 roestvaststalen branders – 11,0 kW/u * Zijbrander – 3,5 kW/u * Crossover ontstekingssysteem * Porselein geëmailleerde grillroosters * Porselein geëmailleerde Flavorizer staven * Porselein geëmailleerde deksel met een in het midden gemonteerdethermometer en zwart gelakte giet-aluminium omlijsting * Gesloten onderstel met zwart gelakte deuren, zij- en achterpanelen * 2 roestvaststalen werkbladen * 6 gereedschapshaken * 4 zwenkwielen (de voorste 2 vergrendelbaar) * Weber receptenboekje * Kookoppervlak van 61 x 44 cm * Vervaardigd in de VS

Product Information

Bestellen Weber Spirit E-320 Premium Zwart per stuk @ €499,00

De Spirit Premium E-320 is het oude type Spirit van Weber, toen de branders nog een heel stuk langer waren en van links naar rechts in de barbecue zaten! Ook de constructie van dit oudere type is een stuk steviger dan de nieuwe versie van de Spirit, bovendien is de uitstraling met het strakke RVS front, zeer chique en strak. Aan de barbecue (gegoten aluminium bak) is verder niets veranderd vergeleken met de nieuwere modellen. Vintage dus, en wij hebben er nog eentje staan, nieuw in de doos!

Deze robuuste gasbuitenkeuken is van alle gemakken voorzien. Met drie branders en een extra groot kookoppervlak. Voorzien van een extra zijbrander voor optimaal gebruiksgemak.

Deze barbecue mag nu weg voor: €499,-!!!

Bel wel even voor de zekerheid, just in case…