Broil King Sovereign 90XL

€1679,00 Add to cart

Hoofdbrander 16 kW - Zijbrander 2,7 kW - Achterbrander 5,25 kW - 3 Heavy Duty gietijzeren roosters - 1 gietijzeren grillplaat - RVS Flav-R-Wave kooksysteem - 4 RVS Dual Tube branders - Deluxe draaispit met motor (werkt op batterijen en/of 3V adapter) - Afmeting: LxDxH 177x55,8x130cm

Product Information

Bestellen Broil King Sovereign 90XL per stuk @ €1.679,00

Hetzelfde verhaal eigenlijk als zijn kleinere broertje, de Sovereign 90, alleen nog groter! Alleen al het warmhoudrooster is enorm en voorzien van een non-stick coating.
De RVS zijtafels zijn beide inklapbaar (dus ook de zijbrander!) en er is plaats voor een 6 of 11 kg gasfles!
De 3 zware gietijzeren grillroosters houden de warmte extra lang vast zodat het vlees snel dichtschroeit en de hitte gelijkmatig over het rooster wordt verdeelt. Deze grillroosters zijn aan beide zijden te gebruiken: de ene kant van het rooster is hetzelfde als elk ander maar de achterkant heeft ‘V’-groeven zoals een Argentijnse grill! Dit heeft twee extra voordelen: de vleessappen blijven in de groeven drijven zodat het vlees sappig blijft wanneer het langere tijd braad; overtollig vet geleid langs de groeven en druipt achter de branders waardoor er nauwelijks meer vlammetjes ontstaan! Nog een extra feature van deze barbecue is dat de roosters ook (zoals een Argentijnse grill) schuin kunnen worden geplaatst. Grilplaat voor dit model is standaard meegeleverd en is aan beide zijde te gebruiken.
Normale prijs: € 1799,- nu € 1679,- !

Gratis verzending!