Broil King Sovereign 90

€1399,00 Add to cart

Hoofdbrander 14,4 kW - Zijbrander 2,7 kW - Achterbrander 5 kW - 3 Heavy Duty gietijzeren roosters - RVS Flav-R-Wave kooksysteem - 3 RVS Dual Tube branders - Deluxe draaispit met motor (werkt op batterijen en/of 3V adapter) - Afmeting: LxDxH 156x64x127cm

Product Information

Bestellen Broil King Sovereign 90 per stuk @ €1.399,00

Deze gasbarbecue van Broil King is zeer veelzijdig en één en al kwaliteit! De RVS zijtafels zijn beide inklapbaar (dus ook de zijbrander!) en er is plaats voor een 6 of 11 kg gasfles!
De 3 zware gietijzeren grillroosters houden de warmte extra lang vast zodat het vlees snel dichtschroeit en de hitte gelijkmatig over het rooster wordt verdeeld. Deze grillroosters zijn aan beide zijden te gebruiken: de ene kant van het rooster is hetzelfde als elk ander maar de achterkant heeft ‘V’-groeven zoals een Argentijnse grill! Dit heeft twee extra voordelen: de vleessappen blijven in de groeven drijven zodat het vlees sappig blijft wanneer het langere tijd braad; overtollig vet geleidt langs de groeven en druipt achter de branders waardoor er nauwelijks meer vlammetjes zullen ontstaan! Nog een extra feature van deze barbecue is dat de roosters ook (zoals een Argentijnse grill) schuin kunnen worden geplaatst. Grilplaat voor dit model is als accessoire verkrijgbaar.

Volgens ons (van het Barbecue Paleis…) één van de beste gasbarbecues op de markt op dit moment!
Inclusief braadspit met moter t.w.v. € 85,- !
Super kwaliteit!

Gratis verzending!