Broil King Porta Chef 320 met Onderstel

€675,00 Add to cart

Product Information

Hier is die dan: de Broil King Porta Chef 320 draagbare gasbarbecue! En het mooie is, hij is exclusief voor Ralph de Kok’s Barbecue Paleis en dus alleen bij ons te verkrijgen!!!

Laat je niet foppen door zijn formaat; de Broil King Porta Chef 320 is een super krachtige gasbarbecue die in elk weertype de beste prestaties blijft leveren! Zoals de naam al zegt is de Porta Chef portable, d.w.z. draagbaar. Snel in- en uit te klappen en makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand, je vrienden, vakantie of waar dan ook! De Porta Chef 320 heeft drie roestvrij stalen branders met een Wattage van 5,25! Twee inklapbare zijplankjes van hoogwaardig kunststof en vier afneembare poten. Deze poten zijn snel en eenvoudig te (de-)monteren en kunnen aan de onderkant van de barbecue worden geklikt. Maar één van de mooiste eigenschappen van de Broil King Porta Chef 320 is dat hij niet alleen op vier pootjes kan staan maar dat het tevens een tafelmodel barbecue is… Maar dat is nog niet alles: Er is een speciaal onderstel gemaakt voor deze draagbare gasbarbecue zodat deze tóch een luxe uitstraling heeft wanneer hij voor het grootste deel van het jaar buiten in de tuin, op het terras of op de veranda staat! Deze barbecue met luxe onderstel is verkrijgbaar vanaf medio juni 2016!

Ongelooflijke kwaliteit, lange garantie, extra veelzijdig en super prestaties!!! Wij zijn trots om dit speciale model exclusief te mogen verkopen!