Bradley Original Smoker

€450,00 Add to cart

Vol automatische bisquette dispenser - gewicht - 18.14 kg - Afmetingen: 790 x 430 x 360 mm - Buitenkant: Powder Epoxy Staal, Binnenkant: Aluminium - Interne kookruimte: 260 x 320 mm x 4 roosters = 3328 cm2 - Interne Kookvolume: 400 x 400 x 300 mm = 48000 cm3 (0.048 m3) - Interne Verwarming: 500 watt - Power: 220 - 240 V, 50 Hz - 2.5 amps - CE Goedgekeurd - Max Temperatuur: Controleerbaar tot aan 160C. - Minimum Temperatuur: Afhankelijk van de omgevingstemperatuur - Analoge Thermometer - Verstelbare Roosters: 4 - Garantie: 12 maanden - Gebruikershandleiding en Receptenboekje

Product Information

Bestellen Bradley Original Smoker per stuk @ €450,00

De Bradley Rookoven is erkend in meer dan dertig landen als de meest veelzijdige en capabele roker ter wereld. Ontworpen (en geprijsd!) voor thuis gebruik maar wordt tegenwoordig niet alleen op grote schaal gebruikt door thuis-rokers, maar ook door gastronomische chef-koks en restauranthouders! Voor zowel warm als koud roken, hoewel voor écht koud roken een koud-rook-adapter nodig is; deze is apart verkrijgbaar (€99,-).

De Bradley Original Smoker is een analoge rookoven. De Bradley Rookoven is een uniek rookhuis, dat compleet verkocht wordt met zijn rookgenerator, waarin aromabisquetten verbrand worden, een ieder 20 minuten lang, zodat de temperatuur niet schommelt en dat dus hoge temperatuur gassen, zuren en harsen die de smaak van gerookt voedsel kunnen aantasten, elimineert.

Het is licht genoeg om te dragen en heeft ongeveer de maat van een kleine koelkast.smoker_meat6

De Bradley Rookoven maakt schoon, smakelijk voedsel, zonder enige nasmaak. De Bradley Rookoven produceert automatisch schone, koude rook gedurende 8 uur lang op een veilige manier en zonder interventie, terwijl er naar andere rookovens voortdurend gekeken moet worden.
Door het gebruik van het onafhankelijk gecontroleerde interne warmte element, zal bovendien de Bradley Rookoven ook warm roken of kan het gewoonweg gebruikt worden als een langzaam kooktoestel of langzaam roosterende oven.