Barbecue Paleis Webshop   ...het online barbeque Paradijs...!  
Home
 Een kijkje in onze showroom   Winkelwagen 
Producten
  Houtskool Barbecues
  Big Green Egg
  Broil King Gasbarbecues
  Weber Gasbarbecues
  Weber Q BBQ's
  Weber Briketten BBQ's
  Outdoorchef BBQ
  Smokers en Rookkasten
  Bradley Smokers
  Inbouw BBQ's
  Buitenkeukens
  Gas Barbecues
  Hout- Pizza Ovens
  BBQ Accessoires
  Kookboeken
  Workshop BBQ
  BBQ sauzen
  BBQ kruiden
  Rookhout en -plankjes
  Houtskool en briketten
 
Extra
  BBQ Workshops
  Leveringsvoorwaarden
  Een kijkje in onze showroom
  Garantie
  Ruilen en retourneren
  Wie zijn wij?
 
  Winkelwagen

 

BBQ kruiden |  | 



De Kruidenmixen en Marinades van Steven Raichlen zijn 100% puur, zonder vulmiddelen!
Dit geldt ook voor de nieuwste hit uit Amerika: The Dizzy Pig
Vanaf nu zijn wij de Nederlandse importeur van The Dizzy Pig barbecue kruiden! We hebben bijna altijd de barbecues branden bij onze showroom in Cuijk. Kom gewoon eens langs en proef de smaak van The Dizzy Pig !


« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende » 
Wasabi BBQ Rub    
Wasabi BBQ Rub   Ook als marinade te gebruiken! Grote pot 225 gr.

12,90 euro


Aantal
Five Spice BBQ Rub    
Five Spice BBQ Rub   Ook als marinade te gebruiken! Grote pot 225 gr.

12,90 euro


Aantal
Fajita BBQ Rub    
Fajita BBQ Rub   Ook als marinade te gebruiken! Grote pot 180 gr.

12,90 euro


Aantal
Gaucho BBQ Rub    
Gaucho BBQ Rub   Ook als marinade te gebruiken!

12,90 euro


Aantal
Pastrami on the Grill    
Pastrami on the Grill  

Deze rub van knoflook, paprika, mosterd en koriander maakt het mogelijk om rundvlees, kalkoen, zalm, garnalen en zelfs tofu te veranderen in een geweldige pastrami!
Nóg lekkerder in combinatie met wat rookhout...
10,90 euro


Aantal
Marinade Caribbean    
Marinade Caribbean  

Vermoeid van zachte geroosterde vissen of uitgedroogde geroosterde kip of varkenskoteletten? Het antwoord is een 'brine' (pekel). Eeuwenlang, hebben de grilmeesters deze eenvoudige mengsels van zout, suiker, kruiden en water gebruikt om aroma en succulentie aan geroosterd en gerookt voedsel toe te voegen. De korte lijst van voedsel dat van het pekelen profiteert omvat kip, kalkoen, varkensvlees, zalm, garnalen en tofu. Onze BEST OF BARBECUE pekelmengsels worden gemaakt met de fijnste ingrediënten en wijzen op een aantal van de distinctiefste aromaprofielen op 's werelds barbecuepad! Gebruik een brine om voedsel een distinctief etnisch karakter te geven.
12,90 euro


Aantal
Marinade Mediterranean    
Marinade Mediterranean  

Vermoeid van zachte geroosterde vissen of uitgedroogde geroosterde kip of varkenskoteletten? Het antwoord is een 'brine' (pekel). Eeuwenlang, hebben de grilmeesters deze eenvoudige mengsels van zout, suiker, kruiden en water gebruikt om aroma en succulentie aan geroosterd en gerookt voedsel toe te voegen. De korte lijst van voedsel dat van het pekelen profiteert omvat kip, kalkoen, varkensvlees, zalm, garnalen en tofu. Onze BEST OF BARBECUE pekelmengsels worden gemaakt met de fijnste ingrediënten en wijzen op een aantal van de distinctiefste aromaprofielen op 's werelds barbecuepad! Gebruik een brine om voedsel een distinctief etnisch karakter te geven.
12,90 euro


Aantal
Marinade American    
Marinade American  

Vermoeid van zachte geroosterde vissen of uitgedroogde geroosterde kip of varkenskoteletten? Het antwoord is een 'brine' (pekel). Eeuwenlang, hebben de grilmeesters deze eenvoudige mengsels van zout, suiker, kruiden en water gebruikt om aroma en succulentie aan geroosterd en gerookt voedsel toe te voegen. De korte lijst van voedsel dat van het pekelen profiteert omvat kip, kalkoen, varkensvlees, zalm, garnalen en tofu. Onze BEST OF BARBECUE pekelmengsels worden gemaakt met de fijnste ingrediënten en wijzen op een aantal van de distinctiefste aromaprofielen op 's werelds barbecuepad! Gebruik een brine om voedsel een distinctief etnisch karakter te geven.
12,90 euro


Aantal
Marinade Asian    
Marinade Asian  

Vermoeid van zachte geroosterde vissen of uitgedroogde geroosterde kip of varkenskoteletten? Het antwoord is een 'brine' (pekel). Eeuwenlang, hebben de grilmeesters deze eenvoudige mengsels van zout, suiker, kruiden en water gebruikt om aroma en succulentie aan geroosterd en gerookt voedsel toe te voegen. De korte lijst van voedsel dat van het pekelen profiteert omvat kip, kalkoen, varkensvlees, zalm, garnalen en tofu. Onze BEST OF BARBECUE pekelmengsels worden gemaakt met de fijnste ingrediënten en wijzen op een aantal van de distinctiefste aromaprofielen op 's werelds barbecuepad! Gebruik een brine om voedsel een distinctief etnisch karakter te geven.
12,90 euro


Aantal
Smoked Salmon on the Grill    
Smoked Salmon on the Grill  

Marineer de zalm met dit mengsel zo'n vier uur in de koelkast en rook het op de barbecue (bij voorkeur een houtskool bbq, maar gas kan ook...). Het resultaat zal indrukwekkend zijn! Fantastisch op zich zelf, maar nog lekkerder op een (bagel) broodje met een beetje roomkaas (eventueel met tomaat, rode ui en kappertjes...)!
De 'Smoked Salmon' is ook goed te gebruiken op andere vette vis zoals witte vis, blauwbaars en steur! Lekker met mesquite rooksnippers of een mix...
10,90 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende » 
Algemene Voorwaarden Contact